HTML

utó

Friss topikok

  • gond/ol/a: na végre, újra sikerül belépni (2021.07.24. 09:20) por és lomb
  • gond/ol/a: @Rozsa T.: lányom legújabb verskötetének a cime éppen: Anna visszafordu;)(Karenia ANna természetes... (2017.12.17. 01:20) gyönyörű szerelmeim
  • gond/ol/a: hova tűntek az avatarok amúgy idén is voltam a koncertjén, a napokban...egyre jobb és szebb a hege... (2017.07.29. 01:08) hegedűkoncert a zenepavilonban
  • gond/ol/a: milyen érdekes, épp most került elő nagymamám egy 1952-ben irt levele, amiben a zenéről irja , s a... (2017.07.15. 20:28) sorszerűségek Csajkovszkij koncert körül
  • gond/ol/a: már csak online :( (2016.08.17. 00:41) a ligetben

Címkék

. (1) álom (1) betegség (1) Budapest (2) Címkék (5) élet (1) elmélkedés (26) épitészet (1) epizód (6) eset (3) festők (1) fi (1) film (6) fotó (6) halál (1) irás (1) irodalom (9) Isten (1) József (2) kapcsolatok (15) képzőművészet (5) kiállitás (2) kiállítás (4) könyv (6) könyvtár (2) lányom (8) Makó (21) Makovecz (2) Maros (3) múlt (11) múzeum (3) rádió (1) Radnóti (1) számitógép (1) Szeged (5) szinház (1) tánc (2) természet (7) történelem (4) vers (20) zene (6) zsidóság (6) zsinagóga (4) Címkefelhő

és még szeretet... a más-világ felé is...

2013.03.30. 19:25 gond/ol/a

A betetgség oka is) szeretethiány...ill. a szeretetelv sérülése, a lélek üzenete - ha nem hallgattál rá!

A kozmikus rend törvénye a -szeretetben - fejlődés.Mert az ember szeretetre lett teremtve...

Beépül... a szeretet eggyé válik a testeddel, mert akit szeretnek és szeretni tud, azon látszik. Szebb, mosolygósabb, kisimultabb,nyugodtabb, egészségesebb. (Vagyis anyaggá válik az érzés energiája.)

Csak a szeretet fényében érthető meg az elmúlás (is)

A szerettel kigondolt gondolat és megélt érzés megteremti saját világát, egy kis szeretetet, ami a láthatatlan világban energiaáramlatként táplálja akinek küldöd, és táplál téged is. Minél több jókivánságot, mosolyt, örömöt adsz valóságban vagy gondolatban, annál erősebb potitiv hatások érik a világot.

..Jót csak itt cselekedhetsz. ne mulaszd el a lehetőséget, hogy a küldetést teljesitsd. S a küldetés: szeretetnyújtás!

..Az ut célja az önzetlen szeretetben élés megtapasztalása. Akkor tudsz igazán szeretni, ha tudsz elengedni, szabadságot adni annak, akihez érzelmileg kötődsz

Aki földi életében szeretetreméltó életet él, szívében a segitségnyújtás szándékával, halálában hamarabb keresztüljut  a tisztitótűznek nevezett átmeneti állapoton....Fizikai létünk annak megtapasztalása, hogyan lehet önzetlenül szeretni. Az önző fizikai lét keretei között.

Végességtudatod, minden , amit nem a szeretetelv alapján teszel, pazarlás. Önmagaddal szemben.

Az élet szeretet-törvénye előirja,szeresd önmagad annyira, hogy önmagadhoz méltó módon élj!

A lélek tudja, miért jött - amit a fizikai tudat nem-, fájdalma közepette is a szeretet vállalásáról kell bizonyságot tennie. Csak akkor csökken a fájdalom,... ha szeretettel fordul mindenhez és mindenkihez....még a szeretetet nem tanusitó családtag irányába is.

ha embertől nem érkezik szeretet, kérj attól, akitől nem tudsz mást kapni... Az isteni rendtől..

Mondd ki, hogy szeretsz. de azt is, hogy  már nagyon eleged van...szeresd azokat, akik hozzád tartoznak, de menj saját utadon.

Ha szereted magad, nem tapadsz bele az önsajnálatba

a szereteterők mindenki körül keringenek,itt vannak szerte a légtérben, de csak ott tudnak megállapodni, ahol azonos rezgést érzékelnek.

nincs más üzenete az életnek, mint hogy a lehető legtartalmasabban, szeretetreméltóbban, legtöbb odafigyelést és szeretetet nyujtón - készülj a halálra.

A helyesen értelmezett szeretet elenged.A szeretet nem tud elvesziteni senkit és semmit, mert soha nem is birtokolt semmit...A szeretet univerzális, árad...Soha nem sajátit ki...

A szeretetben megnyilvánuló tettek jelentik az egyetlen értelmét a létezésnek

csak szeretteljes, odafigyelő, emberhez méltó életet szabad élni!

az élet értelme, hogy  értékesen, tartalmasan,élményekben gazdagon, a szeretet ármalásában éljük végig...

A halálfélelmet csak a szeretet oldja ki. Az egységtudat.

Szeress mindenhol  és minden körülmények között

Minél tisztább a lélek, minél magasabban fejlett szellemi öntudatában, annál erősebb a késztetése a szeretet megcselekedésére. - A szeretet pedig nem magát sajnálja, ha veszteség éri, hanem elfogadja, hogy az élet körforgásban mindennek pontosan illeszkedő helye van. A szeretet nem a saját személyiségében (egojában) gondolkodik, hanem a másik javában.Ekkor az lesz jó neked, ami neki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lineas4.blog.hu/api/trackback/id/tr935183563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása